Графік роботи:
Пн.-Пт.: з 9:00 до 18:00
Сб.-Нд.: вихідні
Безкоштовно зі стаціонарних
і мобільних телефонів
по Україні
0 800 40 20 22
Передзвоніть мені
Графік роботи:
Пн.-Пт.: з 9:00 до 18:00
Сб.-Нд.: вихідні
Безкоштовно зі стаціонарних
і мобільних телефонів
по Україні
0 800 40 20 22
Передзвоніть мені
0%
0%
Для повноцінної роботи на сайті, будь ласка, переверніть планшет в альбомний режим.
Браузер не підтримується

Ви використовуєте застарілий браузер. Будь ласка, оновіть ваш браузер, щоб переглядати сайт.

ПОДІЛИТИСЯ
21 вересня 2020
Всі публікації

Черкаська центральна районна лікарня отримала благодійну допомогу від ЦПФ «Хемотека»

Черкаська центральна районна лікарня отримала благодійну допомогу від ЦПФ «Хемотека»

У вересні Центр персоналізованої фармації «Хемотека» надав благодійну допомогу комунальному некомерційному підприємству «Черкаська центральна районна лікарня». Вона складалася з 70 одиниць концентрованого розчину Аскорбінової кислоти різного об’єму, які біли виготовлені нашим унікальним для України компаундинг-центром. Загальна сума допомоги склала понад 23 тисячі гривень.

«КНП «Черкаська ЦРЛ» щиро дякує ТОВ «Юрія-Фарм», особисто керівнику Центру персоналізованої фармації «Хемотека» Володимиру Шевчуку за благодійну допомогу у вигляді «госпітальної упаковки» концентрованого розчину Аскорбінової кислоти, для лікування хворих з коронавірусною інфекцією. Разом ми все здолаємо! Будьте завжди здорові!», – подякував на сторінці лікувального закладу у Фейсбук Аверьянов Володимир Олександрович, заступник головного лікаря з медичної частини.

Галерея: 1 / 6
Черкаська центральна районна лікарня отримала благодійну допомогу від ЦПФ «Хемотека» - фото 2 Черкаська центральна районна лікарня отримала благодійну допомогу від ЦПФ «Хемотека» - фото 3 Черкаська центральна районна лікарня отримала благодійну допомогу від ЦПФ «Хемотека» - фото 4

Зазначимо, що даний лікарський засіб використовується фахівцями лікарні для лікування дефіциту вітаміну С, який був спричинений інфекційними захворюваннями та в результаті інтоксикації організму.

Сподіваємося, що вже дуже скоро як у всьому світі, так і в Україні зокрема, вдасться подолати епідемію коронавірусу COVID-19 та важкі її наслідки. А це можна зробити лише спільними зусиллями!

Автор: Дибань Олексій, PR-менеджер, Центр персоналізованої фармації «Хемотека»


Зареєструйтесь для того щоб оцінити та використовувати всі переваги сервісу «Хемотека».
зареєструватися