Графік роботи:
Пн.-Пт.: з 9:00 до 18:00
Сб.-Нд.: вихідні
Безкоштовно зі стаціонарних
і мобільних телефонів
по Україні
0 800 40 20 22
Передзвоніть мені
Графік роботи:
Пн.-Пт.: з 9:00 до 18:00
Сб.-Нд.: вихідні
Безкоштовно зі стаціонарних
і мобільних телефонів
по Україні
0 800 40 20 22
Передзвоніть мені
0%
0%
Для повноцінної роботи на сайті, будь ласка, переверніть планшет в альбомний режим.
Браузер не підтримується

Ви використовуєте застарілий браузер. Будь ласка, оновіть ваш браузер, щоб переглядати сайт.

ПОДІЛИТИСЯ
16 травня 2018
Всі публікації

В Україні відкрився Центр персоналізованої фармації «Хемотека»

В Україні запускається центр персоналізованої фармації «Хемотека»

В Україні розпочинає роботу «Хемотека» – перший в Україні сервіс, що надає повний спектр онкофармацевтичних продуктів і послуг: асортимент препаратів, персоналізований підбір, приготування і транспортування до лікувально-профілактичних закладів індивідуальних протипухлинних лікарських засобів.

Мета проекту – створення повноцінного, ліцензованого онкофармацевтичного сервісу міжнародного зразка, який забезпечує гарантії якості та фінансові гарантії, дотримується термінів поставки і надає всі необхідні документи.

Додаткова перевага «Хемотеки» – доступність онлайн, в режимі реального часу, безпосередньо в кабінеті лікаря. Доступні всі складові для прийняття рішення про призначення протипухлинної терапії і замовлення: розрахунок вартості курсу хіміотерапії, онлайн-рецепт, всі діючі схеми лікування.

Що таке персоналізована медицина

Персоналізована медицина – сучасний підхід до профілактики, діагностики та лікування захворювання, при якому враховується весь спектр індивідуальних особливостей пацієнта, включаючи:

  • стать, вік;
  • особливості статури;
  • вагу, зріст;
  • спадкову схильність;
  • наявність хронічних захворювань;
  • стан здоров'я в поточний момент;
  • схеми лікування, що застосовувались раніше.

Такий підхід дозволяє розробити індивідуальні схеми і засоби лікування, які характеризуються не лише високою ефективністю, але й мінімальними побічними ефектами.

Переваги сайту

Головна перевага веб-ресурсу «Хемотека» – можливість створити персоналізований хіміотерапевтичний препарат протягом 5 хвилин.

Для розуміння суті онкофармацевтичного сервісу (що цей термін означає) найпростіше зареєструватися на сайті і спробувати все функціональні зручності, реалізовані на веб-порталі та запропоновані як лікарю, так і пацієнту, – онлайн-розрахунок вартості курсу хіміотерапії, авторозрахунок дозувань по масо-ростовому показнику, шаблони рецептів, вибір з більш ніж 200 актуальних схем хіміотерапії, електронний рецепт, онлайн-статус приготування і транспортування в аптеку, тощо.

Особливості «Хемотеки»

Сервіс «Хемотека» дозволяє реалізувати інноваційний підхід в онкофармації, заснований на міжнародному досвіді роботи compounding-центрів (від англ. «compounding» – готувати, складати). Проект розроблений для лікарів спеціальності «Онкологія» та онкологічних пацієнтів. Виготовлення протипухлинних препаратів здійснюється відповідно до клінічних і антропометричних даних пацієнта. Лікарські засоби надходять в готовій для введення формі (додаткових маніпуляцій з підготовки до введення не потрібно).

Поява компаундинг-центру європейського рівня в Україні свідчить про зміцнення позицій медицини, успішне впровадження сучасних стандартів в лікування пухлинних захворювань.

Область і специфіка діяльності компанії

Центр персоналізованої фармації «Хемотека» покликаний зробити сучасну протипухлинну терапію доступною. Кожне замовлення унікальне по дозуванню і складу. Передача клієнту здійснюється відповідно до етапу курсу хіміотерапії. При транспортуванні препаратів строго дотримуються правила перевезення токсичних продуктів і оптимальний температурний режим – від +2 до +8 ºС. Ліки поставляються виключно в термоконтейнерах з фіксатором температурних коливань.

Унікальні переваги:

  • У схемах лікування використовуються продукти власного виробництва з субстанцій європейських, американських і японських виробників;
  • Доступний важливий інструмент персоналізованої медицини, а саме – можливість замовлення персоналізованого дозування, упаковки та супутньої терапії за рецептом лікаря;
  • Цінова доступність, що розширює діапазон вибору ХТ-препаратів і підвищує ймовірність проходження повторних курсів в разі потреби. Продукти «Хемотеки» доступніші, ніж препарати серійного виробництва;
  • Термін і порядок передачі до відділення регулює сам лікар;
  • Суворе дотримання умов зберігання і транспортування токсичних і термолабільних продуктів.

«Хемотека» – перший в Україні компаундинг-центр європейського рівня. Індивідуальний підхід знижує всі ризики, пов'язані з небезпекою для здоров'я медпрацівників і пацієнтів, що виникають при приготуванні розчину в умовах лікарні. Одночасно підвищується точність дозування (до 0,0001 г) і нівелюється ймовірність помилок, пов'язаних з людським фактором.

Для повної реалізації потенціалу інноваційної методики потрібен певний час, але вже сьогодні фахівцям в області онкології зрозуміло, що стандартний підхід – один рецепт для всіх – безповоротно відходить у минуле. Персоналізована медицина, яка успішно застосовується в зарубіжній онкологічній практиці, спрямована на глобальне вдосконалення медичного обслуговування, підвищення його безпеки та ефективності при одночасному зниженні витрат на лікування.

Автор: Дибань Олексій, PR-менеджер, Центр персоналізованої фармації «Хемотека»


Зареєструйтесь для того щоб оцінити та використовувати всі переваги сервісу «Хемотека».
зареєструватися