Графік роботи:
Пн.-Пт.: з 9:00 до 18:00
Сб.-Нд.: вихідні
Безкоштовно зі стаціонарних
і мобільних телефонів
по Україні
0 800 40 20 22
Передзвоніть мені
Графік роботи:
Пн.-Пт.: з 9:00 до 18:00
Сб.-Нд.: вихідні
Безкоштовно зі стаціонарних
і мобільних телефонів
по Україні
0 800 40 20 22
Передзвоніть мені
0%
0%
Для повноцінної роботи на сайті, будь ласка, переверніть планшет в альбомний режим.
Браузер не підтримується

Ви використовуєте застарілий браузер. Будь ласка, оновіть ваш браузер, щоб переглядати сайт.

ПОДІЛИТИСЯ
19 листопада 2018
Для лікарів

Виробництво «Хемотеки» відвідали лікарі-онкологи з Києва та Черкас

Виробництво «Хемотеки» відвідали лікарі-онкологи з Києва та Черкас

На початку листопада лікарі Черкаського обласного онкологічного диспансеру та Київської міської клінічної лікарні №9 (відділення гематології) відвідали виробничу дільницю Центру персоналізованої фармації «Хемотека» в місті Черкаси.

Вікторія Гончарук, керівник виробництва, провела екскурсію та розповіла про основні особливості рецептурного приготування протипухлинних препаратів, а також про інновації, які пропонує «Хемотека». Цей процес на всіх етапах контролюють провізор виробничої зони, провізор-аналітик, а також фахівець, який відповідає за якість. Лікарі-онкологи змогли побачити як кожна одиниця продукції персоналізовано готується під конкретного пацієнта.

Крім того, лікарі переконалися, що підхід, який вибрав ЦПФ «Хемотека», знижує ризики, які пов’язані з небезпекою для здоров’я медичного персоналу та пацієнтів, що виникають при приготуванні розчину в умовах лікарні.

«Лікарська команда керівників підрозділів КЗ «Черкаський обласний онкологічний диспансер» на чолі з Костянтином Косьминою втілюють у життя чергову креативну ідею головного лікаря Віктора Парамонова, тому й побували з екскурсією на виробництві центра персоналізованої фармації Хемотека. Приємно, що подібні комфортні для усіх сторін і сучасні умови співпраці стосовно замовлення та закупівлі медичних препаратів для лікування стаціонарних пацієнтів вже є і в нашій країні, в нашому рідному місті Черкаси – варто лише виписати рецепт і реалізація створення індивідуального замовлення для кожного окремого хворого не забариться».

Ольга Палійчук, лікар-гінеколог-онколог в Черкаському обласному онкологічному диспансері.

Галерея: 1 / 6
Виробництво «Хемотеки» відвідали лікарі-онкологи з Києва та Черкас - фото 2 Виробництво «Хемотеки» відвідали лікарі-онкологи з Києва та Черкас - фото 3 Виробництво «Хемотеки» відвідали лікарі-онкологи з Києва та Черкас - фото 4 Виробництво «Хемотеки» відвідали лікарі-онкологи з Києва та Черкас - фото 5 Виробництво «Хемотеки» відвідали лікарі-онкологи з Києва та Черкас - фото 6 Виробництво «Хемотеки» відвідали лікарі-онкологи з Києва та Черкас - фото 7 Виробництво «Хемотеки» відвідали лікарі-онкологи з Києва та Черкас - фото 8

Фотографії надані Ольгою Палійчук та Уляною Мельник.

В кінці екскурсії Володимир Шевчук, виконавчий директор ЦПФ «Хемотека», вручив представнику Черкаського обласного онкодиспансеру сертифікат на 50 тисяч гривень для можливості закупівлі ліків у нашому центрі та надання допомоги соціально незахищеним верствам населення.

Ми зі свого боку сподіваємося, що інноваційні стандарти в сфері виробництва протипухлинних препаратів, які впроваджує онкофармацевтичний сервіс «Хемотека», вже в недалекому майбутньому знайдуть широке практичне застосування в Україні.

Автор: Дибань Олексій, PR-менеджер, Центр персоналізованої фармації «Хемотека»


Зареєструйтесь для того щоб оцінити та використовувати всі переваги сервісу «Хемотека».
зареєструватися