Графік роботи:
Пн.-Пт.: з 9:00 до 18:00
Сб.-Нд.: вихідні
Безкоштовно зі стаціонарних
і мобільних телефонів
по Україні
0 800 40 20 22
Передзвоніть мені
Графік роботи:
Пн.-Пт.: з 9:00 до 18:00
Сб.-Нд.: вихідні
Безкоштовно зі стаціонарних
і мобільних телефонів
по Україні
0 800 40 20 22
Передзвоніть мені
0%
0%
Для повноцінної роботи на сайті, будь ласка, переверніть планшет в альбомний режим.
Браузер не підтримується

Ви використовуєте застарілий браузер. Будь ласка, оновіть ваш браузер, щоб переглядати сайт.

ПОДІЛИТИСЯ
25 червня 2019
Всі публікації

Індивідуальні термобокси – безпечне транспортування та зберігання лікарських засобів «Хемотеки»

Індивідуальні термобокси – безпечне транспортування та зберігання лікарських засобів «Хемотеки»

Хіміотерапевтичні препарати є термолабільними – при недотриманні температурного режиму під час транспортування можлива втрата їх ефективності. Тому починаючи з 25 червня 2019 року при покупці готових лікарських засобів виробництва «Хемотеки» в наших аптеках ми будемо надавати індивідуальні термобокси. Це дозволить додержуватися регламентованої системи «холодового ланцюга» від +2°С до +15°С.

Термоконтейнери (термобокси) спеціально призначені для аптечних мереж з метою безпечного транспортування та тимчасового зберігання медичних, імунобіологічних, фармацевтичних та інших термолабільних препаратів. Потрібні температурні показники зберігаються за рахунок невисокого коефіцієнту теплопровідності матеріалу, з якого виготовляють термобокси.

Пінопласт (пінополістирол), з якого виготовляють термоконтейнери, легкий, міцний, має гарні теплоізоляційні та амортизаційні властивості, а найголовніше – зберігає усі якості лікарських засобів. Окрім того, він не вбирає вологу, не має запаху та безпечний для життя людини. Всі ці характеристики сприяють збільшенню строку зберігання та відмінну якість продукції онкофармацевтичного сервісу «Хемотека» при перевезенні.

Галерея: 1 / 6
Індивідуальні термобокси – безпечне транспортування та зберігання лікарських засобів «Хемотеки» - фото 1 Індивідуальні термобокси – безпечне транспортування та зберігання лікарських засобів «Хемотеки» - фото 2 Індивідуальні термобокси – безпечне транспортування та зберігання лікарських засобів «Хемотеки» - фото 3 Індивідуальні термобокси – безпечне транспортування та зберігання лікарських засобів «Хемотеки» - фото 4 Індивідуальні термобокси – безпечне транспортування та зберігання лікарських засобів «Хемотеки» - фото 5 Індивідуальні термобокси – безпечне транспортування та зберігання лікарських засобів «Хемотеки» - фото 6

Для отримання найкращих температурно-часових показників в термобоксах використовуються спеціальні акумулятори холоду. Гелеві холодоелементи мають спеціальні ребра для встановлення їх в термобокс у вертикальному положенні. Це дозволяє зберегти корисний простір та запобігти переохолодженню термолабільного лікарського засобу, який транспортується.

Технічні характеристики

Термобокс на 1,7 л *

Термобокс на 4,2 л *

Габаритні розміри:

270 х 165 х 116 мм

315 x 195 x 285 мм

Внутрішні розміри:

220 x 115 x 67 мм

-

Корисний об’єм:

1,7 л

4,2 л

Матеріал:

ПСБ-С 35

ПСБ-С 25

Кількість акумуляторів холоду:

1-3 шт (входять до комплекту)

2-3 шт (входять до комплекту)

Опис:

 

Ізотермічний контейнер з пасивними акумуляторами холоду / тепла, призначений для транспортування і тимчасового зберігання медичних, імунобіологічних, фармацевтичних та інших термолабільних препаратів в діапазоні температур: «+2°…+8°С» – до 20 годин.

Термобокс виготовлений з пінополістиролу, за умов використання наборів акумуляторів холоду, прогнозовано забезпечують утримання температури в межах +2°С…+8°С до 45 годин.

Адреси аптек з продажу онкопрепаратів ЦПФ «Хемотека»:

  • м. Черкаси, вул. Чигиринська, 21/13
  • м. Київ, вул. Федора Ернста, 16 б
  • м. Київ, вул. Народного Ополчення, 19
  • м. Хмельницький, вул. Пілотська, 1/35
  • м. Миколаїв, просп. Богоявленський, 26
  • м. Дніпро, просп. Олександра Поля, 88

У разі появи запитань, телефонуйте до нашого кол-центру: 0 800 40-20-22 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів по Україні). Консультанти «Хемотеки» нададуть Вам всю необхідну інформацію.

* Детальна інструкція з експлуатації знаходиться на упаковці. Термобокси мають всю необхідну дозвільну документацію.

Автор: Дибань Олексій, PR-менеджер, Центр персоналізованої фармації «Хемотека»


Зареєструйтесь для того щоб оцінити та використовувати всі переваги сервісу «Хемотека».
зареєструватися