Графік роботи:
Пн.-Пт.: з 9:00 до 18:00
Сб.-Нд.: вихідні
Безкоштовно зі стаціонарних
і мобільних телефонів
по Україні
0 800 40 20 22
Передзвоніть мені
Графік роботи:
Пн.-Пт.: з 9:00 до 18:00
Сб.-Нд.: вихідні
Безкоштовно зі стаціонарних
і мобільних телефонів
по Україні
0 800 40 20 22
Передзвоніть мені
0%
0%
Для повноцінної роботи на сайті, будь ласка, переверніть планшет в альбомний режим.
Браузер не підтримується

Ви використовуєте застарілий браузер. Будь ласка, оновіть ваш браузер, щоб переглядати сайт.

ПОДІЛИТИСЯ
23 грудня 2020
Для пацієнтів

«Хемотека» долучилась до організації благодійного заходу «ДівичВечір для красунь» від БФ «Зимородок»

«Хемотека» долучилась до організації благодійного заходу «ДівичВечір для красунь» від БФ «Зимородок»

На день Святого Миколая, 19 грудня, у Вінниці відбулась благодійна акція для онкоодужуючих жінок «ДівичВечір для красунь». Мета заходу – показати всім, що рак не вирок! Його організувала Благодійна організація «Благодійний фонд «Зимородок». Спонсором заходу став Центр персоналізованої фармації «Хемотека».

Галерея: 1 / 6
«Хемотека» долучилась до організації благодійного заходу - фото 2 «Хемотека» долучилась до організації благодійного заходу - фото 3 «Хемотека» долучилась до організації благодійного заходу - фото 4 «Хемотека» долучилась до організації благодійного заходу - фото 5 «Хемотека» долучилась до організації благодійного заходу - фото 6 «Хемотека» долучилась до організації благодійного заходу - фото 7 «Хемотека» долучилась до організації благодійного заходу - фото 8 «Хемотека» долучилась до організації благодійного заходу - фото 9

Це був неповторний вечір тепла, радості, затишку та краси! Із жінками працювали майстри перукарі та візажисти, які створили чудові образи. Це неабияк позитивно впливало на настрій учасниць. Дівчата-красуні вкотре переконались, що вони неперевершені незважаючи ні на що!

Всі присутні на святі отримали багато позитивних емоцій та подарунків від «Хемотеки» та Благодійної організації «Благодійний фонд «Зимородок». Святковий настрій також створила чарівна дівчинка Лія Юзько. Співаючи від щирого серця, вона дарувала душевну музику та не залишила байдужим жодного учасника свята.

Галерея: 1 / 6
«Хемотека» долучилась до організації благодійного заходу - фото 2 «Хемотека» долучилась до організації благодійного заходу - фото 3 «Хемотека» долучилась до організації благодійного заходу - фото 4 «Хемотека» долучилась до організації благодійного заходу - фото 5

Під час благодійного заходу всі присутні мали змогу ознайомитися з діяльністю та перевагами для пацієнтів нашого Центру. Також були представлені актуальні під час пандемії продукти Міжнародної фармацевтичної корпорації «ЮРіЯ-ФАРМ»: сучасний спрей-антисептик для рук Diaco, ефективний та безпечний дезінфікуючий засіб Юсепт та аерозольно-дезінфекційна система Ю-БОКС, в якій застосовується Юсепт.

Дякуємо всім, хто мав змогу відвідати захід! Окрема подяка БФ «Зимородок» за можливість долучитися до цього дійства!

Слідкуйте за новими заходами від Благодійного фонду «Зимородок» на сайті та підписуйтесь на сторінку організації у Фейсбук.

Автор: Дибань Олексій, PR-менеджер, Центр персоналізованої фармації «Хемотека»


Зареєструйтесь для того щоб оцінити та використовувати всі переваги сервісу «Хемотека».
зареєструватися