Графік роботи:
Пн.-Пт.: з 9:00 до 18:00
Сб.-Нд.: вихідні
Безкоштовно зі стаціонарних
і мобільних телефонів
по Україні
0 800 40 20 22
Передзвоніть мені
Графік роботи:
Пн.-Пт.: з 9:00 до 18:00
Сб.-Нд.: вихідні
Безкоштовно зі стаціонарних
і мобільних телефонів
по Україні
0 800 40 20 22
Передзвоніть мені
0%
0%
Для повноцінної роботи на сайті, будь ласка, переверніть планшет в альбомний режим.
Браузер не підтримується

Ви використовуєте застарілий браузер. Будь ласка, оновіть ваш браузер, щоб переглядати сайт.

ПОДІЛИТИСЯ
28 лютого 2021
Всі публікації

Веб-платформа Хемотеки та її допомога онкопацієнтам

Веб-платформа Хемотеки

Хемотека – центр персоналізованої фармації в Україні. У спеціалізованій лабораторії ми виготовляємо протипухлинні лікарські засоби на підставі рецепта лікаря та індивідуальних особливостей пацієнта (ваги, зросту, віку, основного і супутнього захворювання і т. д.). Завдяки індивідуальному підбору дози вдається пройти повний курс терапії з мінімальними затратами, досягти максимального ефекту та уникнути розвитку важких побічних реакцій.

Консультація онколога, який поділяє цінності Хемотеки

Якщо у вас з’явилися підозри на онкологію, а відвідати лікаря немає можливості, пропонуємо отримати професійну консультацію фахівця, не виходячи із дому.

На запитання користувачів відповідають 16 лікарів різних спеціальностей із шести міст України. Вони мають багаторічний практичний стаж і досвід лікування профільних хвороб.

Експерти

Серед лікарів є онкологи, гематологи, онкогематологи, отоларингологи-онкологи, хіміотерапевти, онкохірурги, мамологи. Експерти прийдуть на допомогу всім, хто потребує інформаційної підтримки, зіткнувшись з раковим захворюванням. Зателефонувавши за вказаними номерами телефонів, онкохворі та їхні родичі отримають вичерпні відповіді на запитання та рекомендації щодо подальших дій.

Актуальна база онкологічних центрів та клінік по всій Україні

Ще недавно перше місце серед причин смерті займали серцево-судинні патології. Але останнім часом їх «впевнено обігнали» ракові захворювання. Тому особливої актуальності у медицині набуває онкологія.

У кожній розвиненій державі є медичні центри, які займаються виключно діагностикою та лікуванням онкопацієнтів. Не є винятком і Україна. У нашій країні теж є безліч лікувальних установ різних рівнів, що надають спеціалізовану протипухлинну терапію у суворій відповідності з сучасними протоколами.

При підозрі на злоякісну пухлину онколог проводить всі необхідні обстеження. Якщо діагноз підтверджується, то лікар направляє пацієнта у міжрайонний або обласний онкодиспансер, де надають кваліфіковану медичну допомогу – видаляють пухлину хірургічним шляхом, проводять хіміотерапію або променеву терапію. В особливо важких ситуаціях онкохворого можуть направити у клініку державного масштабу.

Щоб полегшити пошук, ми зібрали в одному розділі лікувально-профілактичні установи нашої країни. Всі вказані клініки, державні та приватні, отримали від МОЗ України ліцензію за спеціалізацією «онкологія».

Зручний інтерфейс сайту допоможе підібрати ЛПУ, які розташовані у певному місті або в обраній області.

Словник медичних термінів з онкології та розділ «Лікування раку» допоможуть розібратися у темі

Щоб у вас не виникало труднощів при читанні статей медичної тематики, ми підготували словник, в якому розшифрували основні поняття онкології. Довідково-інформаційний розділ полегшить орієнтацію у складній термінології, пов’язаній з раковими захворюваннями. Всі терміни згруповані в алфавітному порядку, пояснюються доступною для широкої аудиторії мовою, мають докладні пояснення. Щоб переглянути інформацію про конкретне поняття, натисніть на відповідну букву.

Ще один корисний розділ – «схеми хіміотерапії». Центральне місце у лікуванні раку займає хіміотерапія. Медики розробили безліч ефективних препаратів, що розрізняються механізмами дії. Незважаючи на величезну різноманітність, всі протипухлинні медикаменти поділяють на 2 групи: цитостатичні (цитостатики) і цитотоксичні (цитотоксини). Цитостатики гальмують клітинний поділ, не дозволяючи раковим клітинам розмножуватися, а цитотоксини причиняють загибель злоякісних клітин.

Існує кілька видів хіміотерапії:

кілька видів хіміотерапії

  • неоад’ювантна – проводять до операції, щоб зменшити розміри злоякісного новоутворення;
  • ад’ювантна – призначають після операції, щоб знищити ракові клітини, які залишилися;
  • паліативна – прописують, щоб продовжити і поліпшити якість життя (якщо одужання неможливе).

Хіміотерапевтичне лікування проводять курсами, щоб організм мав можливість відновитися. Схему хіміотерапії, кількість і тривалість циклів, спосіб введення і дозування препаратів підбирає лікар у залежності від виду раку, типу пухлини, стадії хвороби, загального стану здоров’я пацієнта.

На нашому сайті представлені схеми лікування, які відповідають актуальним європейським протоколам. Всі матеріали носять інформаційний характер і не можуть використовуватися в якості лікарських рекомендацій. Рішення про використання конкретної схеми повинен приймати тільки лікуючий онколог.

Розрахунок вартості лікування препаратами Хемотеки

Щоб швидко оцінити вартість циклу хіміотерапії, скористайтеся нашим калькулятором:

Розрахунок вартості

  • увійдіть у відповідний розділ;
  • введіть інформацію про свій зріст і вагу, після чого буде автоматично розрахована площа поверхні тіла;
  • виберіть локалізацію ракової пухлини і схему хіміотерапії;
  • натисніть на відповідну схему, а потім на кнопку розрахунку вартості.

В результаті калькулятор розрахує вартість одного циклу лікування. Ціна вказується у гривнях з урахуванням ПДВ.

При необхідності можна додати або видалити ліки, отримати ціну окремих препаратів і загальну суму. Також на сайті можна порівняти вартість препаратів із зарубіжними аналогами, перевірити правильність виписаної лікарем дози.

Блог – актуальна інформація для пацієнтів

Одна з проблем у лікуванні раку – дефіцит загальнодоступної, корисної, зрозумілої та актуальної інформації. На жаль, багато сайтів публікують помилкові або неповні відомості, часто матеріали носять рекламний характер.

Ми вирішили заповнити прогалини в знаннях і надати онкопацієнтам якісну та максимально достовірну інформацію. У розділі «Блог» ми зібрали відомості про канцерогенез та різні типи злоякісних пухлин, про те, як проводиться діагностика та лікування онкозахворювань. Ми регулярно оновлюємо і поповнюємо інформацію, знайомимо з новинами в області онкології.

як жити з раком

Ми публікуємо рекомендації експертів, які розповідають, як жити з раком, як справитися зі стресом, як вести себе у період пандемії, що робити при поширених онкозахворюваннях. Поради фахівців підтримають онкохворих у важку хвилину, допоможуть не розгубитися, додадуть впевненості у майбутньому, надихнуть на боротьбу з підступною хворобою, що дозволить вийти з неї переможцем!

Примітка!

Інформація, розміщена у цьому матеріалі, надається в ознайомлювальних цілях. Встановлення показань до лікування та призначення протипухлинних препаратів може робити виключно лікуючий лікар. Обов’язково проконсультуйтеся з лікарем!

Автор: Дибань Олексій, PR-менеджер, Центр персоналізованої фармації «Хемотека»


Зареєструйтесь для того щоб оцінити та використовувати всі переваги сервісу «Хемотека».
зареєструватися