Графік роботи:
Пн.-Пт.: з 9:00 до 18:00
Сб.-Нд.: вихідні
Безкоштовно зі стаціонарних
і мобільних телефонів
по Україні
0 800 40 20 22
Передзвоніть мені
Графік роботи:
Пн.-Пт.: з 9:00 до 18:00
Сб.-Нд.: вихідні
Безкоштовно зі стаціонарних
і мобільних телефонів
по Україні
0 800 40 20 22
Передзвоніть мені
0%
0%
Для повноцінної роботи на сайті, будь ласка, переверніть планшет в альбомний режим.
Браузер не підтримується

Ви використовуєте застарілий браузер. Будь ласка, оновіть ваш браузер, щоб переглядати сайт.

ПОДІЛИТИСЯ
13 грудня 2018
Всі публікації

У чому унікальність онлайн-платформи ЦПФ «Хемотека»?

У чому унікальність онлайн-платформи ЦПФ «Хемотека»?

В Україні створили унікальну онлайн-платформу першого в Україні сервісу персоналізованої онкофармаціі – Хемотека.

Персоналізований підхід в українській медицині тільки починає розвиватися. У цьому напрямку зроблений дуже важливий крок.

Хемотека – прогресивний сервіс персоналізованої фармації, який значно спрощує організацію процесу лікування онкозахворювань для лікарів і пацієнтів. За допомогою Хемотеки протипухлинні препарати виробляються за рецептом, який лікуючий лікар складає онлайн, і персонально для кожної людини в необхідному дозуванні, враховуючи індивідуальні особливості пацієнта.

Галерея: 1 / 6
У чому унікальність онлайн-платформи ЦПФ «Хемотека»? - фото 2 У чому унікальність онлайн-платформи ЦПФ «Хемотека»? - фото 3 У чому унікальність онлайн-платформи ЦПФ «Хемотека»? - фото 4

Цей метод передбачає максимальний ефект лікування при оптимальних витратах і вирішує такі проблеми:

  • знижує ризики, пов’язані з людським фактором при складанні рецепта, сполучуваністю препаратів і визначенням дозувань;
  • позбавляє пацієнта від додаткового стресу, пов’язаного з пошуком і підбором препаратів і супутніх медичних товарів;
  • виключає переплату за надлишки препарату стандартного обсягу, який не використовується пацієнтом, виходячи з його антропометричних даних.

Коли замовлення за рецептом готове, пацієнт отримує повний набір всіх необхідних складових для проведення хіміотерапії.

Хемотека – унікальне високотехнологічне українське виробництво протипухлинних лікарських засобів. Лабораторія готує препарати з сертифікованих європейських субстанцій за індивідуальним рецептом для кожного пацієнта.

Сайт Хемотека – це інструмент співпраці лікарів і пацієнтів для вирішення складних ситуацій, пов’язаних зі здоров’ям. Хемотека дозволяє лікарям формувати індивідуальні схеми лікування онкозахворювань, а пацієнтам – отримувати препарати, обсяг яких розрахований індивідуально для них.

 

Сайт Хемотека – це інструмент співпраці лікарів і пацієнтів для вирішення складних ситуацій, пов’язаних зі здоров’ям.

Працюючи над візуальним оформленням, команда веб-агентства концентрувалася на створенні зрозумілого інтерфейсу, який не відволікає увагу від функціоналу і комплексно (UX + UI) викликає у користувача дружелюбне враження.

Ключовим функціональним елементом сайту стала система, за допомогою якої лікар обчислює персональне дозування препаратів, спираючись на антропометричні параметри конкретного пацієнта.

Хемотека розрахована на використання лікарями, пацієнтами та представниками благодійних організацій. У кабінеті зберігається історія призначеного лікування та ключових дій на сайті. Лікарі можуть створювати нові рецепти на основі збережених шаблонів або створених раніше ХемоРецептів.

Залежно від локалізації захворювання і необхідності використання певного препарату, лікар може вибирати схему, по якій пацієнт буде проходити лікування. Інформація про схему лікування доступна описана, після призначення лікаря її отримує пацієнт. В особистому кабінеті пацієнт може скачати документ зі схемою лікування і рецептом за формою Ф-1. Крім того, лікарі та пацієнти отримують повідомлення про призначення лікування або зміни в рецепті через e-mail, SMS і в формі веб-повідомлень.

Автор: Sostav.юа – портал про рекламу, маркетинг і PR


Зареєструйтесь для того щоб оцінити та використовувати всі переваги сервісу «Хемотека».
зареєструватися