Графік роботи:
Пн.-Пт.: з 9:00 до 18:00
Сб.-Нд.: вихідні
Безкоштовно зі стаціонарних
і мобільних телефонів
по Україні
0 800 40 20 22
Передзвоніть мені
Графік роботи:
Пн.-Пт.: з 9:00 до 18:00
Сб.-Нд.: вихідні
Безкоштовно зі стаціонарних
і мобільних телефонів
по Україні
0 800 40 20 22
Передзвоніть мені
0%
0%
Для повноцінної роботи на сайті, будь ласка, переверніть планшет в альбомний режим.
Браузер не підтримується

Ви використовуєте застарілий браузер. Будь ласка, оновіть ваш браузер, щоб переглядати сайт.

ПОДІЛИТИСЯ
25 січня 2019
Всі публікації

Національний лідер персоналізованої онкофармації – Хемотека!

Національний лідер персоналізованої онкофармації – Хемотека!

Онкологічні захворювання, на жаль, залишаються значною проблемою і для медицини XXI століття. Панацеї поки не знайдено, однак традиційні методи лікування раку зазнали істотних змін. У світі давно використовується персоналізований підхід до застосування хіміотерапії, що враховує особливості організму онкопацієнтів, що робить таке лікування набагато ефективнішим.

В Україні піонером даного методу став інноваційний сервіс ХЕМОТЕКА, який здійснює виготовлення препаратів з субстанцій світових виробників в умовах фармацевтичного виробництва індивідуально під конкретного пацієнта згідно з рецептом лікаря.

НАЦІОНАЛЬНЕ ВИЗНАННЯ І ВИСОКА НАГОРОДА

В епоху тотального скептицизму і недовіри населення важко переконати і лікарів, і пацієнтів в найвищій якості продукції, однак ХЕМОТЕЦІ це вдалося – найавторитетніші експерти підтвердили бездоганну якість продукції ХЕМОТЕКА, свідченням чого стала висока національна нагорода.

У грудні 2018 року Центр персоналізованої фармації ХЕМОТЕКА був нагороджений національним знаком якості «Вища проба» за бездоганну якість продукції та послуг. На урочистій церемонії представники ЦПФ ХЕМОТЕКА отримали настільну медаль «Вища проба» і диплом встановленого зразка.

Офіційна церемонія вручення нагород відбулася 20 грудня 2018 року в державній резиденції – Малому Маріїнському палаці в ході Новорічного прийому на честь лідерів економіки, бізнесу, науки, культури і спорту України.

Рішення про присудження національного знака якості було прийнято науково-експертною радою Міжнародної іміджевої програми «Лідери XXI століття».

МАКСИМАЛЬНИЙ ЕФЕКТ ПРИ МІНІМАЛЬНИХ ВИТРАТАХ

ПЕРЕВАГИ ДЛЯ ЛІКАРІВ

Центр персоналізованої фармації ХЕМОТЕКА – перший в Україні сервіс, що надає широкий спектр онкофармацевтичних продуктів і послуг, включаючи персоналізований підбір, індивідуальне приготування і надання протипухлинних препаратів разом із спеціальними системами для їх введення.

Співпраця з ХЕМОТЕКОЮ надзвичайно зручна для лікарів-онкологів, які отримують доступ до широкого асортименту протипухлинних субстанцій і мають можливість замовляти для своїх пацієнтів персоналізовані дози, упаковки, супутню терапію відповідно до своїх призначень, а також регулювати терміни та порядок надходження до відділення без необхідності протягом тривалого часу очікувати препарати з-за кордону.

Сервіс постійно доступний онлайн в режимі реального часу, і кожен лікар безпосередньо в своєму кабінеті має всі інструменти для прийняття рішення про призначення протипухлинної терапії, може визначитися зі схемами лікування відповідно до сучасних європейських протоколів, розрахувати вартість циклу або курсу хіміотерапевтичного лікування, заповнити онлайн-рецепт.

ХЕМОТЕКА є абсолютно легальним, ліцензованим сервісом міжнародного зразка, який забезпечує гарантії якості та фінансові гарантії, дотримується термінів поставки і надає всі необхідні документи.

ЛІЦЕНЗОВАНИЙ СЕРВІС МІЖНАРОДНОГО ЗРАЗКА

ВИГОДИ ДЛЯ ПАЦІЄНТІВ

Пацієнтам, лікуючий лікар яких співпрацює з ХЕМОТЕКОЮ, гарантовані висока якість ліків, персоналізований підхід та індивідуальне дозування, що дозволяє мінімізувати побічну дію протипухлинних препаратів.

Важливим в складних українських реаліях є зниження вартості лікування. Продукти ХЕМОТЕКИ коштують дешевше, ніж препарати серійного виробництва, індивідуальне виготовлення доз під потреби конкретних пацієнтів зменшує витрати препаратів і знижує собівартість процедури хіміотерапії.

Цінова доступність, в свою чергу, розширює діапазон вибору хіміотерапевтичних засобів і підвищує ймовірність проходження повного курсу лікування і повторних курсів за необхідності, що сприяє поліпшенню результатів лікування.

Матеріал був опублікований у медичному бізнес-журналі «Приватний лікар», № №1 (34) січень 2019.

РОЗВИТОК ПЕРСПЕКТИВНИХ НАПРЯМКІВ У БОРОТЬБІ З ОНКОЛОГІЄЮ

РОЗВИВАЮЧИСЬ І ДАЮЧИ НАДІЮ

Перший в Україні компаундинг-центр, що виробляє якісні ліки для пацієнтів з онкозахворюваннями, ХЕМОТЕКА активно займається і науково-практичними дослідженнями – розробкою і вивченням ефективності нових субстанцій (компонентів для виготовлення персоналізованих препаратів), а також відкриттям і розвитком перспективних напрямків у боротьбі з онкологічними захворюваннями.

«Надія – кращий лікар з усіх, які відомі», – казав Олександр Дюма-батько. Сподіватися на сприятливий результат сучасним онкопацієнтам допомагають не тільки оптимізм і віра в резерви власного організму, але й можливості медицини.

Впроваджуючи персоналізовані підходи і нові розробки, зусиллями лікарів-онкологів, ХЕМОТЕКИ і суспільства в цілому ми зможемо забезпечити доступ до якісного лікування раку мільйонам пацієнтів, наблизити Україну до стандартів лікування, прийнятим в цивілізованих країнах, і зберегти життя і його якість тим, хто потрапив у полон важкої хвороби.

Автор: Олена Труш, лікар та журналіст, громадський діяч, видавець


Зареєструйтесь для того щоб оцінити та використовувати всі переваги сервісу «Хемотека».
зареєструватися