Графік роботи:
Пн.-Пт.: з 9:00 до 18:00
Сб.-Нд.: вихідні
Безкоштовно зі стаціонарних
і мобільних телефонів
по Україні
0 800 40 20 22
Передзвоніть мені
Графік роботи:
Пн.-Пт.: з 9:00 до 18:00
Сб.-Нд.: вихідні
Безкоштовно зі стаціонарних
і мобільних телефонів
по Україні
0 800 40 20 22
Передзвоніть мені
0%
0%
Для повноцінної роботи на сайті, будь ласка, переверніть планшет в альбомний режим.
Браузер не підтримується

Ви використовуєте застарілий браузер. Будь ласка, оновіть ваш браузер, щоб переглядати сайт.

ПОДІЛИТИСЯ
22 вересня 2020
Всі публікації

Медичний центр «Альтамедика» – новий партнер «Хемотеки»

Медичний центр «Альтамедика» – новий партнер «Хемотеки»

Центр персоналізованої фармації «Хемотека» у 2020 році розпочав співпрацю з найбільшим Медичним центром у Вінницькій області – «Альтамедика». Жителям Вінниччини та найближчих областей зможуть користуватися послугами нашого онкофармацевтичного сервісу.

Шевня Богдан Петрович, головний лікар медичного центру «Альтамедика»

«На сьогоднішній день системне лікування відіграє важливу роль у боротьбі зі злоякісними новоутвореннями. Сучасні міжнародні рекомендації дозволяють обирати найефективніші режими хіміотерапії відповідно до кожного типу пухлини. Лікар фокусує свою увагу на персоніфікації, тобто індивідуальному підбору лікування для кожного пацієнта.

Співпраця медичного центру «Альтамедика» з онкофармацевтичним сервісом «Хемотека» дозволяє пацієнтам нашого центру отримувати якісне лікування за доступною ціною, оскільки розрахунок вартості хіміопрепарату відбувається згідно з індивідуально підібраною дозою.

Для персоналу медичного центру є зручним використання сервісу для створення електронних рецептів та для отримання замовлень з дотриманням усіх вимог транспортування та зберігання хіміопрепаратів. Не менш важливим є питання безпеки, адже виключається етап розведення хіміопрепаратів та мінімізується контакт медичного персоналу з цитостатиками.

Хіміотерапевтичне лікування в МЦ «Альтамедика» відбувається з використанням венозних порт-систем, що є світовою практикою. Це дозволяє уникнути ускладнень, пов’язаних з токсичним впливом препаратів на венозну стінку та/або екстравазацією (виходом препарату поза межі судин), та покращує якість життя наших пацієнтів.

Використання сучасних технологій та персоніфікований підхід відкриває пацієнтам можливість отримувати якісне, ефективне та доступне лікування, що є надважливим для ефективної боротьби з онкологічними захворюваннями», – Шевня Богдан Петрович, головний лікар медичного центру «Альтамедика».

Про медичний центр

«Альтамедика» – найбільша приватна медична багатопрофільна компанія, яка розпочала свою історію ще у 2004 році. Головними пріоритетами в роботі клініки є уважне і професійне обслуговування, високий рівень сервісу та комфорту, індивідуальний підхід і якісні послуги.

Клініки «Альтамедика» працюють за принципом «замкнутого циклу». Пацієнт отримує весь спектр медичних послуг від консультації до операції та реабілітації.

За час своєї роботи медичний центр «Альтамедика» надав допомогу більш як 280 тисячам пацієнтів Вінниці, Вінницької області та України вцілому. Кожного дня до закладів центру звертається понад 800 чоловік.

Лікар фокусує свою увагу на персоніфікації, тобто індивідуальному підбору лікування для кожного пацієнта

Шевня Богдан Петрович, головний лікар медичного центру «Альтамедика»

Галерея: 1 / 6
Медичний центр «Альтамедика» – новий партнер «Хемотеки» - фото 2 Медичний центр «Альтамедика» – новий партнер «Хемотеки» - фото 3 Медичний центр «Альтамедика» – новий партнер «Хемотеки» - фото 4 Медичний центр «Альтамедика» – новий партнер «Хемотеки» - фото 5

Послуги центру

Широкий спектр послуг включає в себе:

  • сучасну діагностику згідно міжнародних стандартів;
  • хірургічні втручання (ЛОР-хірургію, травматологію та ортопедію, операції при злоякісних новоутвореннях на кишківнику, молочній та щитоподібній залозах, офтальмологічні, гінекологічні, урологічні, проктологічні операції, судинну хірургію, дерматохірургію, грижепластику та холецистектомію);
  • хіміотерапію;
  • реабілітацію та відновлення;
  • поліклінічний та диспансерний супровід.

МЦ «Альтамедика» – це клініка нового зразка, в якій люди, що звикли цінувати свій час та здоров’я, можуть знайти якісне медичне обслуговування.

Адреси клінік у м. Вінниця:

  • вул. Литвиненко, 40
  • вул. Магістратська (Першотравнева), 44 а
  • вул. Пирогова, 45
  • вул. Скалецького, 35/194
  • вул. Амосова, 26 а

Телефони: (068) 840-30-30, (063) 840-30-30, (0432) 69-60-09

Графік роботи:

  • Пн-Пт: 09:00-18:00
  • Сб: 09:00-14:00
Автор: Дибань Олексій, PR-менеджер, Центр персоналізованої фармації «Хемотека»


Зареєструйтесь для того щоб оцінити та використовувати всі переваги сервісу «Хемотека».
зареєструватися