Графік роботи:
Пн.-Пт.: з 9:00 до 18:00
Сб.-Нд.: вихідні
Безкоштовно зі стаціонарних
і мобільних телефонів
по Україні
0 800 40 20 22
Передзвоніть мені
Графік роботи:
Пн.-Пт.: з 9:00 до 18:00
Сб.-Нд.: вихідні
Безкоштовно зі стаціонарних
і мобільних телефонів
по Україні
0 800 40 20 22
Передзвоніть мені
0%
0%
Для повноцінної роботи на сайті, будь ласка, переверніть планшет в альбомний режим.
Браузер не підтримується

Ви використовуєте застарілий браузер. Будь ласка, оновіть ваш браузер, щоб переглядати сайт.

ПОДІЛИТИСЯ
05 березня 2020
Всі публікації

У Хмельницькому відкрився аптечний пункт «Хемотеки»

У Хмельницькому відкрився аптечний пункт «Хемотеки»

Не так давно розпочав свою роботу аптечний пункт Центру персоналізованої фармації «Хемотека» у м. Хмельницький за адресою вул. Пілотська, 1/35. Аби бути ближче до клієнтів, новий аптечний пункт з продажу персоніфікованих онкопрепаратів був відкритий на території Хмельницького обласного онкологічного диспансеру.

Пацієнтам з онкологічними захворюваннями Хмельницької області стали доступні хіміотерапевтичні препарати високої та підтвердженої якості за справедливими цінами (можливість заощадити на лікуванні від 30-50% вартості)! Так, розуміючи непросту ситуацію, яка склалася в Україні, «Хемотека» надає якісний сервіс пацієнтові. А це – сертифіковані субстанції (Європа, США, Японія) для приготування препаратів, підтверджена державними сертифікатами висока якість продукції, дотримання терморежиму зберігання та транспортування, широкий асортимент, індивідуальний підбір дози, онлайн розрахунок вартості лікування та ін.

В аптечному пункті можна замовити, оплатити та отримати лікарські засоби, які приготовляє сервіс «Хемотека». Крім хіміотерапевтичних препаратів можна придбати медикаменти, необхідні в повсякденному житті.

«Ми бачимо високу потребу пацієнтів у персоналізованих та доступних онкопрепаратах, які пропонує наш Центр, адже розуміємо, що вони рятують та продовжують життя. Раді відкриттю аптечного пункту у Хмельницькому. Будемо й надалі розширювати мережу наших аптек в обласних центрах аби надати нові можливості пацієнтам з онкопатологіями», – Богдан Олегович Ларін, керівник департаменту ліцензування та збуту Центру персоналізованої фармації «Хемотека».

Галерея: 1 / 6
У Хмельницькому відкрився аптечний пункт «Хемотеки» - фото 2 У Хмельницькому відкрився аптечний пункт «Хемотеки» - фото 3 У Хмельницькому відкрився аптечний пункт «Хемотеки» - фото 4

Нагадуємо, що хіміотерапевтичні препарати є термолабільними – при недотриманні температурного режиму під час транспортування можлива втрата їх ефективності. Тому при покупці готових лікарських засобів виробництва «Хемотеки» ми будемо надавати в нашій аптеці індивідуальні термобокси для дотримання регламентованої системи «холодового ланцюга» від +2°С до +15°С.

Зазначимо, що 12 вересня 2019 Державною Службою України з лікарських засобів було прийнято рішення про внесення відомостей до Ліцензійного реєстру у зв’язку зі створенням нових місць провадження господарської діяльності з роздрібної торгівлі лікарськими засобами ЦПФ «Хемотека».

Адреси аптек онкофармацевтичного сервісу «Хемотека»:

Аптечний пункт №1 Аптеки №1
Адреса: м. Хмельницький, вул. Пілотська, 1/35
Тел.: +38 (050) 425-60-44
Як дістатися: аптека знаходиться на території Хмельницького обласного онкологічного диспансеру (1-й поверх центрального корпусу).

Аптека №2
Адреса: м. Черкаси, вул. Чигиринська, 21/13
Тел.: +38 (050) 440-90-62
Як дістатися: кінцева зупинка «Аврора» – Тролейбуси №1, 8, 8Р або автобуси (маршрутки) №11, 22, 25, 5, 115.

Аптека №3
Адреса: м. Київ, вул. Федора Ернста, 16 Б
Тел.: +38 (066) 063-78-59
Як дістатися: від Севастопольської площі на тролейбусах №19д, 30, 40 або 40к до зупинки «вул. Ернста».

Аптека №4
Адреса: м. Миколаїв, просп. Богоявленський, 26
Тел.: +38 (050) 360-47-82
Як дістатися: аптека знаходиться між зупинками громадського транспорту «вул. Південна» та «вул. Театральна», біля відділення Нової пошти №20.

Графік роботи аптек:

  • ПН-ПТ: 09:00-18:00.
  • СБ, НД: вихідні дні.
Автор: Дибань Олексій, PR-менеджер, Центр персоналізованої фармації «Хемотека»


Зареєструйтесь для того щоб оцінити та використовувати всі переваги сервісу «Хемотека».
зареєструватися