Графік роботи:
Пн.-Пт.: з 9:00 до 18:00
Сб.-Нд.: вихідні
Безкоштовно зі стаціонарних
і мобільних телефонів
по Україні
0 800 40 20 22
Передзвоніть мені
Графік роботи:
Пн.-Пт.: з 9:00 до 18:00
Сб.-Нд.: вихідні
Безкоштовно зі стаціонарних
і мобільних телефонів
по Україні
0 800 40 20 22
Передзвоніть мені
0%
0%
Для повноцінної роботи на сайті, будь ласка, переверніть планшет в альбомний режим.
Браузер не підтримується

Ви використовуєте застарілий браузер. Будь ласка, оновіть ваш браузер, щоб переглядати сайт.

ПОДІЛИТИСЯ
05 листопада 2020
Для лікарів

Досвід застосування ГТК-Хемотека в Національному Інституті серцево-судинної хірургії ім. М.М. Амосова

Досвід застосування ГТК-Хемотека в Національному Інституті серцево-судинної хірургії ім. М.М. Амосова

Ділимося відгуком про досвід застосування лікарського засобу Гістидин-Триптофан-Кетоглутарового розчину-Хемотека у Державній установі «Національний інститут серцево-судинної хірургії ім. М.М. Амосова Національної академії медичних наук України».

Офіційний лист надійшов 4 листопада за підписом заступника директора з лікувально-організаційної роботи, д.мед.н., Костянтина Володимировича Руденко. Зазначимо, що це головний позаштатний спеціаліст Міністерства охорони здоров’я України, який також має вищу кваліфікаційну категорію за фахом «Хірургія серця та магістральних судин».

Центр персоналізованої фармації «Хемотека» дякує за відгук. Наводимо текст листа:

«В Державній установі «Національний Інститут серцево-судинної хірургії ім. М.М. Амосова НАМН України» в період з 13 серпня 2020 р. по 23 вересня 2020 р. під час кардіохірургічних операцій зі штучним кровообігом застосовувався лікарський засіб «Гістидин-Триптофан-Кетоглутаровий розчин Хемотека» («ГТК-Хемотека»).

За вказаний період було використано 20 літрів для 10 пацієнтів, яким проводилась хірургічна корекція обструктивної форми гіпертрофічної кардіоміопатії. ГТК-Хемотека використовувався для кристалоїдної кардіоплегії з метою захисту міокарду від ішемічних пошкоджень з часом зупинки серця до 70 хвилин.

Розчин ГТК-Хемотека забезпечує ефективний захист серця при одноразовому введенні під час зазначених операцій, що потребували зупинки серця до 70 хвилин. Ефективність кардіоплегічного розчину ГТК-Хемотека повністю відповідає заявленій.

Таким чином, ГТК-Хемотека є ефективним розчином для захисту міокарду від ішемії і забезпечення енергетичних потреб зупиненого серця в умовах кардіоплегії і може бути рекомендований для використання в кардіохірургічних клініках при серцево-судинних операціях зі штучним кровообігом».

Прочитайте також матеріал «Досвід застосування ГТК-Хемотека в Інституті серця МОЗ України».

Автор: Дибань Олексій, PR-менеджер, Центр персоналізованої фармації «Хемотека»


Зареєструйтесь для того щоб оцінити та використовувати всі переваги сервісу «Хемотека».
зареєструватися