Графік роботи:
Пн.-Пт.: з 9:00 до 18:00
Сб.-Нд.: вихідні
Безкоштовно зі стаціонарних
і мобільних телефонів
по Україні
0 800 40 20 22
Передзвоніть мені
Графік роботи:
Пн.-Пт.: з 9:00 до 18:00
Сб.-Нд.: вихідні
Безкоштовно зі стаціонарних
і мобільних телефонів
по Україні
0 800 40 20 22
Передзвоніть мені
0%
0%
Для повноцінної роботи на сайті, будь ласка, переверніть планшет в альбомний режим.
Браузер не підтримується

Ви використовуєте застарілий браузер. Будь ласка, оновіть ваш браузер, щоб переглядати сайт.

ПОДІЛИТИСЯ
05 лютого 2019
Для лікарів

«Хемотека» підтримала World Cancer Day Seminar 2019

«Хемотека» підтримала World Cancer Day Seminar 2019

Центр персоналізованої фармації «Хемотека» підтримав World Cancer Day Seminar 2019 – найбільший форум для молодих онкологів в Україні. На ньому фахівці з багаторічним досвідом разом зі студентами та молодими вченими обговорювали актуальні теми щодо профілактики, діагностики та лікування раку. Окрім того розглядались питання реабілітації пацієнтів с діагнозом рак.

Х World Cancer Day Seminar проходив з 31 січня по 1 лютого 2019 року на підтримку Всесвітнього дня боротьби з онкологічними захворюваннями. Організаторами заходу виступили Національний інститут раку (НІР) та кафедра онкології Національного медичного університету імені О.О. Богомольця.

Галерея: 1 / 6
Х World Cancer Day Seminar - фото 2 Х World Cancer Day Seminar - фото 3 Х World Cancer Day Seminar - фото 4 Х World Cancer Day Seminar - фото 5

Протягом двох днів учасники заходу мали змогу на стенді «Хемотеки» дізнатися про інновації в онкофармації, які ми впроваджуємо в Україні, персоналізовану медицину, особливості приготування протипухлинних препаратів у компаундинг-центрі, та інші переваги нашого сервісу для лікарів-онкологів. Окрім того всі охочі могли взяти участь у розіграші подарунків. Головним призом був планшет, який отримав студент-медик, учасник заходу. 

Програма заходу була насичена прикладними майстер-класами в операційних, лекціями з найбільш актуальних в Україні онкологічних проблем, а також доповідями про результати власних досліджень серед інших лікарів та вчених із усієї України.

Галерея: 1 / 6
Х World Cancer Day Seminar - фото 2 Х World Cancer Day Seminar - фото 3

Такий важливий захід відбувся з метою поширення інформації щодо сучасних та інноваційних методів лікування онкологічних захворювань серед ширшої аудиторії молодих лікарів. На ньому кожен, хто мав свої власні напрацювання та здобутки в цій галузі, зміг поділитися досвідом з колегами, а студенти медичних ВУЗів зуміли поглибити свої знання в галузі онкології.

ЦПФ «Хемотека» дякує організаторам і всім учасникам форуму за обмін досвідом, а також привернення уваги до такої важливої проблеми сьогодення. Подібні заходи не лише сприяють розвитку медицини в Україні, але й підвищують рівень життя та здоров’я нашого суспільства.

Галерея: 1 / 6
Х World Cancer Day Seminar - фото 2 Х World Cancer Day Seminar - фото 3 Х World Cancer Day Seminar - фото 4 Х World Cancer Day Seminar - фото 5 Х World Cancer Day Seminar - фото 2

Автор: Дибань Олексій, PR-менеджер, Центр персоналізованої фармації «Хемотека»


Зареєструйтесь для того щоб оцінити та використовувати всі переваги сервісу «Хемотека».
зареєструватися